Reviews van deze auteur (111596)

Opgelicht

Review over Partner Select

Zeer slecht. Ik had 4 kansen hadden ze gezegd. Twee kansen werden afgeplukt omdat de matches aan de andere kant geweigerd hadden. Daardoor werden mij twee kansen afgepakt, want ik heb nooit nee gezegd en nóóit geweigerd. Daar konden ze bij PS (Partner Select) niet tegen. Al die positieve reviews zijn nep. Je kunt mij niet wijs maken dat PS weten hoe ze hun werk moeten doen. Ik heb ook nóóit en never begeleiding gehad. Ik had mij opgegeven bij PS omdat iemand verteld dat ze succes hadden bij een datingbureau. Ik dacht toen van ik ga PS proberen, maar het viel toen vies tegen. Ze moeten stoppen met filmpjes maken op YouTube om te vertellen hoe goed ze wel niet zijn. Ze doen dat om de volgende lading "ezels" binnen te halen. Ik had volgens hen nog twee kansen over maar die werden teniet gedaan omdat mijn contract was verlopen.
Groetjes.

reacties:

Review: Onvolledige informatie

Oplichterij, vals en leugenachtig van parterselect.

Review: Begin er niet aan!!!

Belachelijk

Review: Pas op met PartnerSelect NOOIT doen!!!!

Vreselijk met parterselect. Ze zijn oplichters.
Ze doen helemaal niks voor je. Ze stelen je geld alleen maar. Schandalig is dit. Ze beloven van alles, maar ze doen hun best niet.

Review: Pas op met PartnerSelect NOOIT doen!!!!

Partner select loog dat ze mij 2 opties hadden gegeven. En dan feliciteerden ze mij ook nog daarbij alsof ik geslaagd was met een mach. Ze hadden mij ook nog een telefoon nr. gegeven die nergens op sloeg. Er werd nooit opgepakt. Ze maakten je blij met een dooie mus. Ik had eerder de review van Christiaan moeten lezen, dan was ik er nooit in getrapt. Ik ben € 1500,= kwijtgeraakt. En ik heb er alleen maar lucht voor gekregen. Het is pijnlijk te moeten lezen dat er zeer tevreden klanten zijn. Ik geloof hier niks van. Het zijn nepreviews. De mensen worden ervoor betaald om een positieve review te schrijven. En hoe blij ze toch allemaal zijn. Het is allemaal fake. Ze hadden zogenaamd 2 matches aangeboden. Ze hadden allebei nee gezegd, want daar moest je op wachten of ze nee of ja zouden antwoorden. Het antwoord was altijd negatief. Dan werden de twee negatieve antwoorden afgetrokken van het geheel van 4 kansen en had ik nog maar 2 kansen over. Dus daar ging mijn geld! Ik was dan €1500,= kwijt voor nog maar twee kansen. Verder waren de twee kansen die ik nog had mij ook afgepakt. Ik noem dit echt zwendel. Ze maken misbruik van de mensen die op zoek zijn naar de liefde. Ik stond al een jaar bij ze ingeschreven, en nog hadden ze niks te bieden. Ik kan moeilijk ingeschreven staan tot m'n 80ste jaar.
Groetjes.

Review: Pas op met PartnerSelect NOOIT doen!!!!

Partner Select is er alleen op uit om de vernietiging van mensen te bewerkstelligen.
Ze zijn er niet om je aan de liefde te helpen. Eerst moet je nog een kansspel met ze spelen. Je maakt KANS zeggen ze, maar dat betekent niet dat je al gewonnen hebt. Je moet meedoen aan een illegale kansspel van ze en eerst €1500,= betalen zodat zij een vakantie voor zichzelf kunnen boeken. Ik kan beter met de staatsloterij meespelen, dan weet ik al van te voren dat ik niet gewonnen heb, maar dat je KANS maak om te winnen. Dit zijn illegale kansspelen van PS (Partner Select).