Opgelicht

Zeer slecht. Ik had 4 kansen hadden ze gezegd. Twee kansen werden afgeplukt omdat de matches aan de andere kant geweigerd hadden. Daardoor werden mij twee kansen afgepakt, want ik heb nooit nee gezegd en nóóit geweigerd. Daar konden ze bij PS (Partner Select) niet tegen. Al die positieve reviews zijn nep. Je kunt mij niet wijs maken dat PS weten hoe ze hun werk moeten doen. Ik heb ook nóóit en never begeleiding gehad. Ik had mij opgegeven bij PS omdat iemand verteld dat ze succes hadden bij een datingbureau. Ik dacht toen van ik ga PS proberen, maar het viel toen vies tegen. Ze moeten stoppen met filmpjes maken op YouTube om te vertellen hoe goed ze wel niet zijn. Ze doen dat om de volgende lading "ezels" binnen te halen. Ik had volgens hen nog twee kansen over maar die werden teniet gedaan omdat mijn contract was verlopen.
Groetjes.

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

1 reactie

Beste 'Klara',

We willen allereerst aangeven dat we ons niet herkennen in zowel de inhoud van je verhaal als in de bewoording van de titel van je review. Het woord "opgelicht" is erg zwaar en onjuist in deze context.

Wat betreft de contactmogelijkheden: bij PartnerSelect werken we met een systeem waarbij we hanteren dat als jij positief reageert, maar de ander jou afwijst, dat niet telt als een verloren contactmogelijkheid voor jou. We streven er altijd naar om ontmoetingen tot stand te brengen omdat je alleen dan kunt bepalen of een match een kans van slagen heeft, en dat vraagt soms wat tijd en geduld. Het is een proces, die voor iedereen individueel is en jouw matchmaker is er om jou daarin te begeleiden.

We willen dus graag verduidelijken dat we wel degelijk begeleiding bieden. Het is ons doel om iedereen persoonlijk te begeleiden in dit traject. Mocht je dit anders hebben ervaren, dan spijt ons dat enorm en horen we graag hoe we dat volgens jou hadden kunnen verbeteren.

Ook geef je aan dat jouw twee laatste contactmogelijkheden zijn vervallen omdat de tijd is verstreken; ook dat is niet hoe het werkt bij PartnerSelect. Wij gaan door, tot we aan de contactmogelijkheden zijn gekomen.

Mocht je nog openstaan voor een constructief gesprek om je ervaring te bespreken, staan wij daar altijd voor open. We horen het graag.

Met vriendelijke groet,

Het team van Partner Select

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden