Reviews van deze auteur

FIJNE SITE VOOR BI-MAN EN GAY

Review over BullChat

Ik ben getrouwd met een vrouw en daarom ontvang ik niet zelf en ontmoet mijn bull's altijd door op visite te gaan middels afspraak of ergens buiten op de mij bekende veilige plekken. Ik ben behoorlijk veel op mijn wensen als top gehonoreerd door gelijkgestemden als ikzelf ben, meestal versa's of bottom's en altijd de zich bischierig noemende jonge starters en veel zoekende gezonde ervaren bi-mannen, maar ook wel regelmatig door alleenstaande mannelijke homo's en mijn ervaringen waren daarbij nagenoeg altijd positief. Eerlijkheid duurt het langst zegt men dan en dat liep bij mij in de meeste gevallen altijd oprecht en met respect. Helaas heb ik in de afgelopen 40 jaar ook sporadisch te maken gehad met lieden die grappen wilden uithalen en me naar een adres stuurden van hun ex of bejaarde persoon, waar ik al met mijn ervaring snel achter kwam Prettige ontmoetingen werden vaak herhaald en ik moet zeggen, dat ik tot op heden weinig slechte ervaringen opdeed.

Sterke punten
Het gemak en vooral, omdat er niet betaald hoefde te worden, zodat ik altijd onbekend kon blijven voor bekenden en familie.

Zwakke punten
Tja de fakers natuurlijk, maar ook de grappenmakers. Oppassen moet je altijd, als er sprake is van een trio en helemaal als een groep in het geding is. Dat laatste moet je dus nooit doen dus.

reacties: