Reviews van deze auteur

heel erg leuk

Review over SexySingles

heel leuke contacten hier op sexysingles zo moeten er meer zijn
doe zo verder zou ik zeggen.

fantastische site

Review over SexySingles

Sexy singles is voor mij de beste website die er is, leuke gesprekken aangaan met aangename dames boeiende gesprekken, altijd wel iets te beleven, er zouden veel websites een voorbeeld aan kunnen nemen.

man van men dromen gevonden

Review over SexySingles

Ik heb hier een tijdje terug ingeschreven op casual dating op aanraden van een vriendin. En ik moet stellen dat ik hier wel leuke contacten heb mogen ontvangen, en daar sprong er toch een man echt uit, we zijn blijven chatten en nu wonen we al op proef samen om te zien of dat lukt, maar ik ben dolgelukkig geworden, echt een aanrader bij deze website.

Sterke punten
vriendelijke mannnen
leuke gesprekken
direct leuke date

Zwakke punten
ik kan niet echt direct iets bedenken

zeer leuke gesprekken

Review over SexySingles

Ik heb hier zeer leuke ervaringen mogen opdoen op deze website, ik ben normaal tegen datingsites maar deze sprong er wel voor mij uit en toch geprobeert, en raar maar waar een zeer leuke ontmoeting mogen hebben, we zijn gaan daten en zijn nu getrouwd!!! Zo zie je maar dat het hier gezellig is als je echt contact zoekt. Een dikke aanrader!!!

Sterke punten
Zeer fijne gesprekken
vriendelijke dames
leuke contacten

Zwakke punten
niet direct iets in mijn ogen

Beste datingsite die er is

Review over SexySingles

Ik heb al verschillende leuke contacten gehad op deze website en ook een leuke ontmoeting mogen hebben, waarvoor ik deze website dankbaar ben, anders was ik waarschijnlijk nog alleen. Ben je single en je wil echt iemand leren kennen dan is deze website de beste dat er is, vertrouw me maar!!!!

Sterke punten
aardige dames
leuke gesprekken

Zwakke punten
die zijn er niet

reacties:

Review: fantastische site

op welke reden dan haha, je tekent zelf in dus wat jij doet in strafbaar, niet de website want dat staat duidelijk in het regelement, maar ja als je niet goed kan lezen is dat wel een probleem die nu bij jou ligt.

Review: Oplichters

Je moet de kleine lettertjes lezen, en dat heb je niet gedaan. De site is perfect hoe die is, zeker en vast geen oplichting ofzo, want je leest letterlijk het regelement van de website. Voor mij de perfecte site om te vertoeven!!!